Bliv medlem

kom i form

Ton og opstram hele din krop

Bliv stærkere

Forbedre din kropsholdning

Få del af et fællesskab i motionscenteret

Gode, inspirerende og empatiske instruktører

Få masser af overskud!

prøv 1 times gratis

træning

Du har mulighed for at få en gratis prøvetime enten på et af holdene, eller styrketræning, hvor du bliver vist rundt af en instruktør. Det er nødvendigt bestille tid i forvejen, så du er sikker på at der er plads til dig og så vores instruktør er klar til at tage godt imod dig.

PBS/NETS

PBS/NETS Fri træning290,00
PBS/NETS Kun hold220,00
PBS/NETS Pensionist indtil kl. 15240,00
PBS/NETS Unge under 18185,00
Oprettelse GRATIS jan-feb-marts 2020199,00

Kontant

3 måneder fri træning1430,00
3 måneder pensionist indtil kl. 15810,00
12 måneder fri træning3200,00
1 x træning – programlægning ikke inkl.75,00
Bero – max 6 mdr. (engangsbeløb)100,00
Slankehold 12 uger – januar og september1699,00
Slankehold 10 uger – april1415,00

Du er ikke alene!

Vort center er altid bemandet, så du er aldrig helt på egen hånd. Du har, til enhver tid, mulighed for at få hjælp og vejledning af en instruktør. Har du trænet noget tid og synes du har brug for et nyt program, er dette også inkluderet i prisen. Du skal dog huske at bestille tid.

Gratis prøvetime

Inden du overhovedet binder dig til noget, har du mulighed for at få en gratis prøvetime, hvor du bliver vist rundt af en instruktør. (Du skal forvente at det tager ca 1½ time).

Du kan også få en gratis prøvetime på vores holdtræning. 

Husk at bestille tid 

For hele familien?

Er dine børn mellem 8-15 år og vil de gerne træne med, så er de velkommen hos os, sammen med dig.. Kom og hør nærmere.

Betaling

Vi modtager kontant betaling, dankort, visa elektron og Mastercard.

Sådan fungerer PBS/NETS i Frederikssund Motioncenter

Første måned betales i Frederikssund Motioncenter. Derefter trækkes kontingentet via PBS/NETS, hver måned, indtil du opsiger dit kontingent.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit kontingent, skal det ske senest d. 14. i måneden, ellers gælder det 1 måned mere.

Kontingentet opsiges i Frederikssund Motioncenter ved at udfylde en udmeldelesesblanket. Det er IKKE  tilstrækkelig at afmelde/afvise betalingen i banken, sende en mail, eller ringe. Vi skal bruge en underskrift.

PBS/NETS kan sættes i bero ved sygdom og ferie – dog max 6 mdr. og kun 1 gang om året. Det koster kr. 100,- som et engangsbeløb.

zzWork

Vil du være god ved dig selv?

Tilmeld dig

Jeg godkender persondatapolitikken

2 + 12 =

COVID-19

 

Kære medlemmer

 

På grund af corona og regeringens påbud er centret lukket til og med den 10. maj 2020. Men vi glæder os til at kunne byde jer alle velkommen igen, forhåbentlig fra mandag den 11. maj 2020. April måned er blandt andet blevet brugt til at ordne og vedligeholde lokalerne.

 

Når det bliver muligt igen at træne, vil der være en række forhold, der vil være ændret i forhold til tidligere, så vi alle sikre os mod at smittefare. Det betyder at, der  mange steder i salen vil være poster med sprit så maskiner og udstyr kan afsprittes efter brug. Der vil også være plastikhandsker, som man kan bruge når man træner. Det er alles ansvar og pligt at rengøre maskiner efter brug eller alternativt at bruge plastikhandsker.

 

Der kommer også begrænsning på hvor mange der kan træne af gangen, og det kan betyde, at vi  måske bliver nødt til at sige nej til nogen af jer på bestemte tidspunkter. Men det er alt sammen for at sikre os alle mod smittefare og for at overholde sundhedsstyrelsens retningslinjer. Der vil komme yderligere information herom.

I den forbindelse skal vi bede alle om at huske at tjekke ind på computeren, når i kommer for at træne.

 

Alle medlemskaber er blevet sat i bero fra 1. april til og med den 10. maj.

 

For løbende medlemskaber betyder det at den opkrævning der er trukket den 1. april er blevet godskrevet din konto i centret og bliver automatisk modregnet i betalingen for maj måned, der sker 1. maj. Der er derfor ikke nogen trækning via betalingsservice den 1. maj og opkrævningen for juni måned vil også blive mindre en normalt, da der sker modregning af de 10 lukkede dage i maj måned.

 

For tidsbegrænsede medlemskaber vil udløbsperioden automatisk blive forlænget med 40 dage.

 

For de igangværende slankehold; holdet bliver lukket, og det beløb svarende til den tid I ikke har kunnet træne på slankeholdet, vil blive godskrevet jeres konto i centret og kan bruges til betaling af ny deltagelse på et slankehold eller til almindelig træning.

 

Vi glæder os, som tidligere skrevet, til at se jer alle igen snart og vil også gerne sig tak for jeres støtte og forståelse i den forløbne periode.

 

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer er I velkomne til at kontakte os enten på 47313333 eller på mail FrederikssundMotioncenter@gmail.com

 

Hilsen

John Mortensen

You have Successfully Subscribed!