Holdtræning

fitness

Holdtræning for enhver smag

Når du træner på hold bliver du motiveret af instruktøren og af den energi, som opstår i salen. På denne måde opnår du større effektivitet med din træning.

Tilmeld dig på tlf. 47 31 33 33 eller via online booking. 

Træningstider

Mandag kl. 17.45 Andis

Tirsdag kl. 17.45 Leon

Onsdag kl. 17.30 Frank

Torsdag kl. 17.45 Leon

Fredag kl. 17.00 Bent  

Lørdag bruges til Events se opslag i centeret.  

Bodybike 

BODYBIKE er for dig, der gerne vil forbrænde en masse kalorier, forbedre din kondition og have det sjovt samtidig. Vi har bodybike smart+ cykler. Medbring din smartphone og hent bodybike smart+-app’en. Så er du klar til at køre på de nye cykler. 

Alle kan være med uanset forudsætninger, vores instruktører vejleder dig og guider dig igennem timen, så du får bedst mulige oplevelse. Instruktøren forslår tempo som passer til musikken, men det er DIG som bestemmer dit tempo.

Har du en Polar pulsmåler med bluetooth( Polar verity Sense, OH1 eller H7), så kan du også følge med oppe på skærmen. 

Du kan sagtens køre bodybike uden alt det tekniske tilkoblet – det er du meget velkommen til. De fleste synes bare det er sjovt, når de først er kommet i gang.

Medbring gerne egne bodybike sko. Det er muligt at køre i almindelige sko, men oplevelsen bliver meget bedre med et par rigtige bodybike sko,

Intro til Bodybike
Vores instruktører vil hjælpe dig med at få indstillet cyklen, så du sidder rigtigt, og forklare dig hvad du ellers har brug for at vide. Den første gang er det en god ide at komme i god tid, så du kan få de nødvendige informationer, inden timen starter.

Pilates

Pilates er træning for krop og sind.

Når vi træner pilates er det med fokus på kroppens kernemuskler og vores vejrtrækning. Øvelserne foregår langsomt og med fuld fokus på udførelse og udbytte. Vi får fat i alle de små muskelgrupper i kroppen, som du ikke umiddelbart kan se, men som betyder så meget for vores holdning og generelle velvære i dagligdagen.

Pilates både styrker, strækker og smidiggør din krop. Du vil opleve at spændinger i dine muskler løsnes, du vil føle dig stærkere og mere smidig og din kropsbevidsthed øges.

Pilates får dig helt ned i gear, da du kun skal tænke på dig selv, din krop og din vejrtrækning, alt imens du lytter til behagelig musik. Du vil ikke gå sveddryppende fra en pilatestime, men derimod med en let og opløftende følelse i kroppen. En følelse, som du med tiden, slet ikke kan undvære.

Få en snak med Certificeret pilates instruktør Majken Rindholm i centret, hvis du vil vide mere. Du er velkommen til at medbringe egen måtte. 

Træningstider

Onsdag kl. 08.15 – Majken Rindholm

Onsdag kl. 9.30  – Majken Rindholm (midlertidig hold indtil Majken kan danse igen)

Træningstider

Onsdag kl. 09.30 – v/Majken Rindholm (midlertidig suspenderet da Majken har dårlig fod)

Ballroom fitness

Ballroom Fitness er et motions- og dansekoncept, hvor du lærer at danse vals, cha cha cha, jive, samba, quickstep med flere, mens du får sved på panden og rigtig god motion.

Derudover går du derfra med den gladeste følelse i kroppen, ikke mindst på grund af den gode musik. I Ballroom Fittness danser du alene og man lærer både damens og herrens trin. Opbygningen foregår flydende og logisk, så alle kan være med og føle sig tilpas. 

Majken Rindholm er instruktør på denne time.

 -Livsstil og vægttab

Leon vil over et 16(15) ugers forløb hjælpe dig til bedre kostvaner, og hjælpe dig til at finde ud af hvordan det lykkedes for dig, at nå dit mål. Kort sagt en livsstilsændring.

Træningen på livsstil og vægttabsholdet er primært bodybike (spinning). Vi kører på de nye bodybikesmart+ cykler og træning i aerobicsalen. Du har samtidig adgang til alle åbne hold på vores holdplan, og du kan træne styrketræning på lige fod med alle andre.

Du bliver vejet 1 gang om ugen, så du kan se resultaterne af din træning.

 • Vi bruger Polar Verity Sense,  Polar OH1 eller H7 Bluetooth pulsmåler
 • Ugentlige opfølgning på fremskridt
 • Adgang til alle hold
 • Personligt træningsprogram

Livsstilsændring og vægttab 2024

SEPTEMBER 2024 -15 UGER

Informationsmøde d. 27. august 2024 kl. 19.00

Opstart og vejning: 1. september kl. 10.00/11.15

Sidste vejning d. 16. december, men abb gælder til og med d. 31.12.2024 

Leon holder ferie uge 40 og 41

Pris kr. 2500,- (september- december 2024)

 

 

 

Træningstider

Hold 1 Tirsdag kl. 19.00 & Søndag  kl. 10.00

Hold 2 Torsdag kl. 19.00 og søndag kl. 11.15 

Træningstider

Torsdag kl. 08.15 – v/John Mortensen

spinbox

En time som er sammensat af Bodybike, Styrketræning og Boksetræning. Spinningen er opvarmningen til den efterfølgende styrke- og boksetræning, som foregår i salen hvor der er oprettet poster med forskellige øvelser. 

Summa summarum et træningspas, hvor du giver den max gas.

John Mortensen er instruktør og der trænes hårdt så du kan mærke, at du bruger dine muskler – også næste dag.

PULS & PUMP

På dette hold arbejder vi med konditionstræning, styrketræning og elementer fra crossfit og boksetræning – det er aldrig det samme – effektiv og sjov træning med SVED-garanti.

Hvis vejret er godt, træner vi måske udenfor. Derfor kan du med fordel holde øje med vores Facebook side, hvor vi lægger information op, hvis du skal have udendørs sko med.

Der er flere elementer i Puls & Pump og du bliver introduceret til træning med traktordæk, elastikker, håndvægte mm. Du er velkommen til at medbringe egen træningsmåtte. Husk håndklæde.  

Runa Larsen er instruktør på Puls og Pump.

Tilmeld dig gerne i god tid, da holdet bliver tilrettelagt efter hvor mange der er meldt til.

Mandag fokus på mave-balle-lår

Onsdag fokus på fullbody

 

Træningstider

MANDAG kl. 18.00 – v/ Runa Larsen 

ONSDAG kl. 18.00 – v/Runa Larsen 

Træningstider Gitte er pt på omsorgsorlov

Tirsdag kl. 9.30 Gitte Ziebell (forventet opstart d. 3.9.24)

Tirsdag kl. 8.30 (Sommer hold) Gitte Ziebell

 

Gotved gymnastik

Gotved gymnastik henvender sig til alle, der ønsker balance og forøget kropsligt overskud.

Inden for Gotved gymnastikken respekterer vi kroppens naturlige bevægelser, og der arbejdes med dette som udgangspunkt. Det er en alsidig og dynamisk form for motion, hvor hele kroppen trænes igennem. Vi styrker musklerne, løsner op for spændinger. Øger bevægeligheden uden at belaste leddene.

Med Gotved gymnastik opnår du større kropsbevidsthed, bedre kondition, og psykisk, såvel som fysisk velvære. Der modvirker stress og spændinger.

Hver gang afsluttes med afspænding. Du er velkommen til at medbringe egen træningsmåtte

Instruktør på dette hold er Gitte Ziebell, bevægelsespædagog

Efterårsferie uge 42 og vinterferie uge 7

 

YOGA- v/Mia BUndgaard

Der er fysiske fordele ved at dyrke yoga regelmæssigt. Du afspænder kroppen og kommer til at slappe af, ligesom yoga styrker og smidiggør dine muskler og led. Ved regelmæssig yoga forbedrer du din koordination og balanceevne. Yoga gør dig slankere og mere spændstig og forbedrer din blodcirkulation samt iltoptagelsen i kraft af et forbedret åndedræt.

En anden gevinst ved yoga er, at du styrker dit immunforsvar, som fungerer bedre når du er afslappet og rolig. Og endelig har yoga også den effekt, at du renser, styrker og masserer de indre organer og forbedrer kropslige processer.

Derfor kan du med fordel kombinere yoga med styrke- og konditionstræning. Kom og prøv en time med Mia, som er vores yogainstruktør. Du er velkommen til at medbringe egen træningsmåtte. 

Hatha – balance

Yin – udstrækning – meditation

Flow – styrke

 

Træningstider
Mandag HATHA kl. 19.15 – v/Mia Bundgaard
Onsdag  YIN kl. 19.15 – v/Mia Bundgaard 
Søndag FLOW kl. 09.00 – v/Mia Bundgaard

Morgen-yoga
Træningstider

Torsdag kl. 9.30 – 10.30

Godmorgen Yoga

med Signe Andersen

 

Dette hold er en kombination af hatha og yin yoga. Et hold for dig som gerne vil styrke kroppen på en blide måde, forbedre din balance samt øge smidigheden i kroppen med dybe stræk.

Klassen afsluttes med en dejlig afspænding.

 

Stram op med Runa Larsen

Stram op – mave-balle-lår træning.
Målrettet træning af mave, bagdel og lår.
Medbring gerne et stort håndklæde.

Note: fredagsholdet holder sommerferie i juli og august

Morgen-yoga
Træningstider
Mandag kl. 9.00 – 10.00
Torsdag kl. 16.30 – 17.30 (opstart 1. august) 
Fredag kl. 9.00 – 10.00
Groove
Træningstider Gitte er pt. på omsorgsorlov
Tirsdag kl. 17.00 (Lukket hold)
Tirsdag kl. 18.15 (Lukket hold) opstart 3.9.2024)
Torsdag kl. 18.00 (Lukket hold)  

Ladies only Groove-WORKSHOP v/GItte ZiEBELL

The GROOVE skabt af amerikaneren Misty Tripoli, er bare Delicious Dancefitness.

En total ny og revolutionerende tilgang til dansefitness og styrketræning, som netop er designet til at hjælpe dig brænde kalorier af på en dansende, sjov og hæmningsløs måde til varieret musikgenre. 

Med The GROOVE kan du give slip og tillade inspirationen fra musikken til at få indflydelse på din krop, din kreativitet, din energi, styrke og din vitalitet og vi danser os til det.

Ingen forkundskaber er nødvendige, GROOVE er en sjov og nem danseform, som alle kan være med til. Her er ingen svære koreografier, og det er fuldstændig umuligt at gøre det forkert!

Hver time er opbygget som et flow, hvor vi kommer gennem en variation af trin og genrer, så hele kroppen bliver aktiveret og effektivt styrket.

Alle som elsker musik vil elske at GROOVE – vi kommer sten sikkert til at have en fest på gulvet.

Gennemføres som et lukket hold.   

HOLD 9 TIRSDAG kl.17.00 10 gange (1 ledig plads)

27. august – 3. september – 10. september – 17. september – 24. september – 1. oktober – 8. oktober – 22. oktober – 29. oktober – 5. november – efterårsferie uge 42

HOLD 10 TIRSDAG 9 gange NYT kl. 18.15 9 gange (4 ledige pladser)

3. september – 10. september – 17. september – 24. september – 1. oktober – 8. oktober – 22. oktober – 29. oktober – 5. november – efterårsferie uge 42

HOLD 3 TORSDAG 2024 kl. 18.00 (2 ledige pladser)

29. august – 5. september – 12. september – 19. september – 26. september – 3. oktober – 10. oktober – 24. oktober – 31. oktober – 7. november – ferie uge 42

 

Pris for 10 gange kr. 600,- Pris for 9 gange kr. 540,-

Betaling ved tilmelding – tilmelding senest 1 uge før holdstart – men vi anbefaler hurtig tilmelding/betaling da pladserne hurtigt bliver solgt.  

Bodybike 

BODYBIKE er for dig, der gerne vil forbrænde en masse kalorier, forbedre din kondition og have det sjovt samtidig. Vi har bodybike smart+ cykler. Medbring din smartphone og hent bodybike smart+-app’en. Så er du klar til at køre på de nye cykler. 

Alle kan være med uanset forudsætninger, vores instruktører vejleder dig og guider dig igennem timen, så du får bedst mulige oplevelse. Instruktøren forslår tempo som passer til musikken, men det er DIG som bestemmer dit tempo.

Har du en Polar pulsmåler med bluetooth( Polar verity sense, OH1 eller H7), så kan du også følge med oppe på skærmen. 

Du kan sagtens køre bodybike uden alt det tekniske tilkoblet – det er du meget velkommen til. De fleste synes bare det er sjovt, når de først er kommet i gang.

Medbring gerne egne bodybike sko. Det er muligt at køre i almindelige sko, men oplevelsen bliver meget bedre med et par rigtige bodybike sko,

Intro til Bodybike
Vores instruktører vil hjælpe dig med at få indstillet cyklen, så du sidder rigtigt, og forklare dig hvad du ellers har brug for at vide. Den første gang er det en god ide at komme i god tid, så du kan få de nødvendige informationer, inden timen starter.

Træningstider

Mandag kl. 17.45 Andis

Tirsdag kl. 17.45 Leon

Onsdag kl. 17.30 Frank 

Torsdag kl. 17.45 Leon

Fredag kl. 17.00 Bent 

Lørdag – her kan der være events – se opslag i centeret. 

Pilates

Pilates er træning for krop og sind.

Når vi træner pilates er det med fokus på kroppens kernemuskler og vores vejrtrækning. Øvelserne foregår langsomt og med fuld fokus på udførelse og udbytte. Vi får fat i alle de små muskelgrupper i kroppen, som du ikke umiddelbart kan se, men som betyder så meget for vores holdning og generelle velvære i dagligdagen.

Pilates både styrker, strækker og smidiggør din krop. Du vil opleve at spændinger i dine muskler løsnes, du vil føle dig stærkere og mere smidig og din kropsbevidsthed øges.

Pilates får dig helt ned i gear, da du kun skal tænke på dig selv, din krop og din vejrtrækning, alt imens du lytter til behagelig musik. Du vil ikke gå sveddryppende fra en pilatestime, men derimod med en let og opløftende følelse i kroppen. En følelse, som du med tiden, slet ikke kan undvære.

Få en snak med Certificeret pilates instruktør Majken Rindholm i centret, hvis du vil vide mere. Du skal medbringe egen træningsmåtte.

Træningstider

Onsdag kl. 08.15 – v/ Majken Rindholm

Ballroom fitness

Ballroom Fitness er et motions- og dansekoncept, hvor du lærer at danse vals, cha cha cha, jive, samba, quickstep med flere, mens du får sved på panden og rigtig god motion.

Derudover går du derfra med den gladeste følelse i kroppen, ikke mindst på grund af den gode musik. I Ballroom Fittness danser du alene og man lærer både damens og herrens trin. Opbygningen foregår flydende og logisk, så alle kan være med og føle sig tilpas. 

Majken Rindholm er instruktør på denne time.

Træningstider

Onsdag kl. 09.30 – v/Majken Rindholm

spinbox

En time som er sammensat af Bodybike, Styrketræning og Boksetræning. Spinningen er opvarmningen til den efterfølgende styrke- og boksetræning, som foregår i salen hvor der er oprettet poster med forskellige øvelser. 

Summa summarum et træningspas, hvor du giver den max gas.

John Mortensen er instruktør og der trænes hårdt så du kan mærke, at du bruger dine muskler – også næste dag.

Træningstider

Torsdag kl. 08.15 – v/John Mortensen

LIVSSTILSÆNDRING OG VÆGTTAB

Leon vil over et 12 ugers forløb hjælpe dig til bedre kostvaner, og hjælpe dig til at finde ud af hvordan det lykkedes for dig, at nå dit mål.

Træningen på livsstil og vægttabs holdet er primært bodybike (spinning). Vi kører på de nye bodybikesmart+ cykler og træning i aerobicsalen. Du har samtidig adgang til alle hold på vores holdplan, og du kan træne styrketræning på lige fod med alle andre.

Du bliver vejet 1 gang om ugen, så du kan se resultaterne af din træning.

 • Vi bruger Polar Verity Sense, Polar OH1 eller H7 Bluetooth pulsmåler 
 • Ugentlige opfølgning på fremskridt
 • Adgang til alle hold
 • Personligt træningsprogram

Informationsmøde og opstart 2024

SEPTEMBER 2024 15 UGER

Informationsmøde d. 27. august 2024 kl. 19.00

Opstart og vejning: 1. september kl. 10.00/11.15

Sidste vejning d. 16. december, men abb gælder til og med d. 31.12.2024 

Leon holder ferie uge 40 og 41

Pris kr. 2500,- (september- december 2024)

Træningstider

Tirsdag kl. 19.00 & søndag  kl. 10.00

Torsdag kl. 19.00 og søndag kl. 11.15 

PULS & PUMP

På dette hold arbejder vi med konditionstræning, styrketræning og elementer fra crossfit og boksetræning – sjov og effektiv træning med SVED-garanti.

Hvis vejret er godt, træner vi måske udenfor. Derfor kan du med fordel holde øje med vores Facebook side, hvor vi lægger information op, hvis du skal have udendørs sko med.

Der er flere elementer i Puls & Pump og du bliver introduceret til træning med traktordæk, elastikker, håndvægte mm.

Runa Larsen er instruktør på Puls og Pump.

Tilmeld dig gerne i god tid, da holdet bliver tilrettelagt efter hvor mange der er meldt til.

Mandag fokus på mave-balle lår.

Onsdag full body

 

Træningstider

MANDAG – mave-balle-lår  kl. 18.00- v/Runa Larsen

ONSDAG – fullbody kl. 18.00 – v/Runa Larsen

 

GOtved gymnastik

Gotved gymnastik i Frederikssund Motioncenter

Gotved gymnastik henvender sig til alle, der ønsker balance og forøget kropsligt overskud.

Inden for Gotved gymnastikken respekterer vi kroppens naturlige bevægelser, og der arbejdes med dette som udgangspunkt. Det er en alsidig og dynamisk form for motion, hvor hele kroppen trænes igennem. Vi styrker musklerne, løsner op for spændinger. Øger bevægeligheden uden at belaste leddene.

Med Gotved gymnastik opnår du større kropsbevidsthed, bedre kondition, og psykisk, såvel som fysisk velvære. Der modvirker stress og spændinger.

Hver gang afsluttes med afspænding. Du skal medbringe egen træningsmåtte

Instruktør på dette hold er Gitte Ziebell, bevægelsespædagog

 

Træningstider Gitte er pt. på omsorgsorlov

Tirsdag kl.9.30 Gitte Ziebell

Tirsdag kl. 8.30 (Sommer hold) Gitte Ziebell 

YOGA- v/miA bundgaard

Der er fysiske fordele ved at dyrke yoga regelmæssigt. Du afspænder kroppen og kommer til at slappe af, ligesom yoga styrker og smidiggør dine muskler og led. Ved regelmæssig yoga forbedrer du din koordination og balanceevne. Yoga gør dig slankere og mere spændstig og forbedrer din blodcirkulation samt iltoptagelsen i kraft af et forbedret åndedræt.

En anden gevinst ved yoga er, at du styrker dit immunforsvar, som fungerer bedre når du er afslappet og rolig. Og endelig har yoga også den effekt, at du renser, styrker og masserer de indre organer og forbedrer kropslige processer.

Derfor kan du med fordel kombinere yoga med styrke- og konditionstræning. Kom og prøv en time med Mia, som er vores yogainstruktør. Du skal medbringe egen træningsmåtte. 

 

  Yin – balance
  Hatha – udstrækning og meditation
  Flow – styrke
Træningstider
Mandag HATHA kl. 19.15 
Onsdag YIN kl. 19.15 
Søndag FLOW kl. 09.00 

 

Godmorgen Yoga

med Signe Andersen

 

Dette hold er en kombination af hatha og yin yoga. Et hold for dig som gerne vil styrke kroppen på en blide måde, forbedre din balance samt øge smidigheden i kroppen med dybe stræk.

Klassen afsluttes med en dejlig afspænding.

Opstart 26.oktober 2023

Morgen-yoga
Træningstider

Torsdag kl. 9.30 – 10.30

Stram op med Runa Larsen

Stram op – mave-balle-lår træning.
Målrettet træning af mave, bagdel og lår.
Medbring gerne et stort håndklæde.

Note: fredagsholdet holder sommerferie i juli og august

Morgen-yoga
Træningstider
Mandag kl. 9.00 – 10.00
Torsdag kl. 16.30 – 17.30 (1. august)
Fredag kl. 9.00 – 10.00

  – LAdies Only Groove-WORKSHOPv/Gitte Ziebell

The GROOVE skabt af amerikaneren Misty Tripoli, er bare Delicious Dancefitness.

En total ny og revolutionerende tilgang til dansefitness og styrketræning, som netop er designet til at hjælpe dig brænde kalorier af på en dansende, sjov og hæmningsløs måde til varieret musikgenre. Med The GROOVE kan du give slip og tillade inspirationen fra musikken til at få indflydelse på din krop, din kreativitet, din energi, styrke og din vitalitet og vi danser os til det. Ingen forkundskaber er nødvendige, GROOVE er en sjov og nem danseform, som alle kan være med til. Her er ingen svære koreografier, og det er fuldstændig umuligt at gøre det forkert!

Hver time er opbygget som et flow, hvor vi kommer gennem en variation af trin og genrer, så hele kroppen bliver aktiveret og effektivt styrket.

Alle som elsker musik vil elske at GROOVE – vi kommer sten sikkert til at have en fest på gulvet.

Gennemføres som et lukket hold.

EFTERÅR 2024 

 HOLD 9 TIRSDAG kl.17.00 10 gange 1 ledig plads

27. august – 3. september – 10. september – 17. september – 24. september – 1. oktober – 8. oktober – 22. oktober – 29. oktober – 5. november – efterårsferie uge 42

HOLD 10 TIRSDAG kl. 18.15 9 gange 4 ledige pladser

3. september – 10. september – 17. september – 24. september – 1. oktober – 8. oktober – 22. oktober – 29. oktober – 5. november – efterårsferie uge 42

HOLD 3 TORSDAG 2024 kl. 18.00  10 gange 2 ledige pladser

29. august – 5. september – 12. september – 19. september – 26. september – 3. oktober – 10. oktober – 24. oktober – 31. oktober – 7. november – ferie uge 42 

Pris for 10 gange kr. 600,- Pris for 9 gange kr. 540,-

Betaling ved tilmelding – tilmelding senest 1 uge før holdstart – men vi anbefaler hurtig tilmelding/betaling da pladserne hurtigt bliver solgt. 

 

Groove
Træningstider Gitte er pt. på omsorgsorlov
Tirsdag kl. 17.00 (Lukket hold)
Tirsdag kl. 18.15 (Lukket hold)
Torsdag kl. 18.00 (Lukket hold) 

ork

Vil du være god ved dig selv?

Tilmeld dig

Jeg godkender persondatapolitikken

15 + 1 =