hvem er vi?

Om os

Om Centeret

 

Tilbage i 1986, da John Mortensen var ung bokser i Frederikssund, blev Frederikssunds Motioncenter grundlagt. John var dengang en ung mand med visioner og drømme om at drive sit eget center for at arbejde med netop dét, som han brænder for – motion, mennesker og vægttræning.

John startede et træningscenter med en kammerat under navnet World Class, som lå på Falkenborgvej. Et års tid senere købte John sin kammerat ud og ændrede navnet til Frederikssund Motioncenter, som dengang var byens eneste træningscenter.

I dag har centeret eksisteret i 33 år uden at være en del af en kommerciel kæde og det mærker man tydeligt, når man kommer ind ad døren. Her er et motionscenter, hvor det har stor værdi at kende hinanden, at hilse når man kommer og sige farvel når man går. Der er kaffe og små caféborde, hvor der netværkes og tales om løst og fast.

I receptionsområdet er der en shop, hvor der sælges træningstøj og proteinpulver, diverse drikkevarer og frugt.

“Motion og fitness for hele familien.

– børnene er også meget velkomne”

Vi vil gerne have, at centret er stedet hvor hele familien træner, og gør hvad vi kan, for at der er en hyggelig stemning i centret. Har du børn med der ikke er gamle nok til at træne, er de meget velkomne til at sidde i cafeområdet eller ude i gangen med en  lydløs gameboy eller lign.  Da det skal være sikkert for alle at træne, er det ikke tilladt at de opholder sig i træningsområdet.

trænere & instruktører

JOHN MORTENSEN

Frederikssund Motioncenter er ejet af John Mortensen, som har mange års erfaring inden for fitness.

John Mortensen er uddannet fitness instruktør, massør, mm.

John Mortensen har flg hold

Spin Box hver torsdag kl. 8.15 – holdet henvender sig til dig der gerne vil give dig selv fuldt ud. Et mix af bodybike – styrketræning – boksetræning – 100% intensitet.

ULLA BÆDKEL

Reception

JENS MEYLAND

Jens Meyland er født 1980 og har trænet siden han var 19 år. Uddannet fitness instruktør på instruktør skolen i København.

Jens træner daglig, hvor han samtidig suger inspiration til sig indenfor styrketræning. Han har  været instruktør hos Frederikssund Motionscenter i mange år. 

Leon S. Petersen
Leon kommer fra Stenløse. Gift og har en søn. Har spinnet siden 2000. Undervist i mange år. Uddannet fitnessinstruktør. Kost vejleder / sundhedskonsulent.
Hans spinnertimer: Masser af lækker musik alt fra rock til techno. Masser af energi. En glad time. Underviser tirsdag, torsdage og nogen gange event om lørdagen.
Leon står for livsstil og vægttab, som er lukkede hold. – Leon vejleder deltagerne i hvordan de kan komme i i gang med vægttab. Den primære træning vil være bodybike. Men der er også mulighed for at deltage på de øvrige åbne hold og træne styrketræning. Se nærmere information under livsstil og vægttab.
MARK SKOV BOJSEN-MØLLER

Mark og er født i 1979 år og har trænet siden han var 17 år og været instruktør i Frederikssund Motioncenter i mange år “vægttræning og styrketræning er min force og så kan jeg det basale i cardio træning”

Runa Larsen

Runa har dyrket styrketræning i mange år, og stillet op i Miss Fitness, Bodyfitness, og Physique. Derudover har hun trænet håndbold og springgymnastik.  Hun har dyrket sport siden helt lille.

Hun er uddannet fitness instruktør hos AT WORK i 2003. 2022 er hun uddannet instruktør, hold instruktør og personlig træner på  NEXT i København. 

Det er vigtigt for hende at dem hun underviser er trygge ved de øvelser de laver, og at de forstår dem.
Hun tager hensyn til den enkeltes behov, og ønsker.

MAJKEN RINDHOLM
Fitness instruktør, personlig træner, kostvejleder,  mange års erfaring inden for holdtræning.
Underviser i Pilates og Ballroom fitness. Er også kendt for sit eget koncept Skovfitness. 
Gitte Ziebell

Siden 2008 har Gitte Ziebell, i kraft af sin baggrund som uddannet GROOVE facilitator for voksne og børn samt udd. Gotved bevægelsespædagog og Mindfulness Instruktør. Undervist børn, deres forældre og voksne, i bevægelse, indre ro og afspænding.

FRANK LICHT

Instruktør  Bodybiking

Sport Cykelrytter, har kørt både MTB og Licens som landevejsrytter, kører i dag som ”supermotionist”, derudover kører jeg Bodybike, som motionist og instruktør.Har kørt mange forskellige motionsløb, bl.a. 10 gange Århus – København, de sidste 11 år er hvert år med ture til Frankrig og Italien, for at prøve bjergene. Senest har han gennemført RAAM i 2022

Holder rigtig meget af at se folk glade på bodybike cyklen, og arbejdet med programmer til de forskellige mennesker vi er, når vi kører på cykel.

Født 1959 Er gift med Hanne, har 2 børn og er morfar til Elias.

 Mail franklicht@mail.dk mobil  30 23 84 07

Michael Jonsson
Mia Bundgaard

Mia Bundgaard er yoga instruktør.

Andis Pudzens
Peter Rasmussen

Peter Rasmussen er instruktør.

Bent Kock

Bent Kock er bodybike instruktør.

Signe Andersen

ork

Vil du være god ved dig selv?

Tilmeld dig

Jeg godkender persondatapolitikken

4 + 7 =