Holdoversigt

Hvornår?

Planlagt

holdplan 2020 

Den planlagte holdoversigt er vejledende. Vi tager forbehold for ferie, sygdom, mm. Den faktiske holdplan kan ses på vores app eller vores hjemmeside, man skal dog være medlem for at se og tilmelde sig på holdoversigten.

Du tilmelder dig ved at logge ind på vores hjemmeside eller på app’en med dit medlemsnr og pinkode. 

Ønsker du at vide om et specifikt hold kører på dagen, kan du kontakte os på 47 31 33 33. Her kan du også bestille en prøvetime, hvis du ikke er medlem.

Mandag

Groove kl. 16.45 Gitte

Bodybike kl. 17.45 Andis

Puls & Pump kl.18.00 Runa

Yoga kl. 19.15 Mia

 

Tirsdag

Mindfullness kl. 16.30 Heidi 

Bodybike kl. 17.45 Leon

Slankehold 1 (lukket hold) kl. 19.00 Leon

Onsdag

Pilates kl. 08.15 Majken

Ballroom fitness kl. 09.30 Majken

Bodybike kl. 17.45 Leon

Slankehold 2 (lukket hold) kl. 19.00 Leon

Torsdag

Spinbox kl. 08.15 John

Gotved gymnastik kl. 09.30 (opstart  09-01-2020)

Bodybike kl. 17.30 Frank

Fredag

Yoga kl. 8.00 Mia

Bodybike kl. 17.00 Bent/Andis

Lørdag

Bodybike kl. 10.10 Frank/Kitt 

Søndag

Yoga kl. 09.00 Mia 

Slankehold 1 kl. 10.00 Leon (lukket hold)

Slankehold 2 kl. 11.15 Leon (lukket hold)

zzWork

Vil du være god ved dig selv?

Tilmeld dig

Jeg godkender persondatapolitikken

11 + 1 =

COVID-19

 

Kære medlemmer

 

På grund af corona og regeringens påbud er centret lukket til og med den 10. maj 2020. Men vi glæder os til at kunne byde jer alle velkommen igen, forhåbentlig fra mandag den 11. maj 2020. April måned er blandt andet blevet brugt til at ordne og vedligeholde lokalerne.

 

Når det bliver muligt igen at træne, vil der være en række forhold, der vil være ændret i forhold til tidligere, så vi alle sikre os mod at smittefare. Det betyder at, der  mange steder i salen vil være poster med sprit så maskiner og udstyr kan afsprittes efter brug. Der vil også være plastikhandsker, som man kan bruge når man træner. Det er alles ansvar og pligt at rengøre maskiner efter brug eller alternativt at bruge plastikhandsker.

 

Der kommer også begrænsning på hvor mange der kan træne af gangen, og det kan betyde, at vi  måske bliver nødt til at sige nej til nogen af jer på bestemte tidspunkter. Men det er alt sammen for at sikre os alle mod smittefare og for at overholde sundhedsstyrelsens retningslinjer. Der vil komme yderligere information herom.

I den forbindelse skal vi bede alle om at huske at tjekke ind på computeren, når i kommer for at træne.

 

Alle medlemskaber er blevet sat i bero fra 1. april til og med den 10. maj.

 

For løbende medlemskaber betyder det at den opkrævning der er trukket den 1. april er blevet godskrevet din konto i centret og bliver automatisk modregnet i betalingen for maj måned, der sker 1. maj. Der er derfor ikke nogen trækning via betalingsservice den 1. maj og opkrævningen for juni måned vil også blive mindre en normalt, da der sker modregning af de 10 lukkede dage i maj måned.

 

For tidsbegrænsede medlemskaber vil udløbsperioden automatisk blive forlænget med 40 dage.

 

For de igangværende slankehold; holdet bliver lukket, og det beløb svarende til den tid I ikke har kunnet træne på slankeholdet, vil blive godskrevet jeres konto i centret og kan bruges til betaling af ny deltagelse på et slankehold eller til almindelig træning.

 

Vi glæder os, som tidligere skrevet, til at se jer alle igen snart og vil også gerne sig tak for jeres støtte og forståelse i den forløbne periode.

 

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer er I velkomne til at kontakte os enten på 47313333 eller på mail FrederikssundMotioncenter@gmail.com

 

Hilsen

John Mortensen

You have Successfully Subscribed!